Ultimii doi ani au adus o regândire asupra a ceea ce societatea noastră credea că va funcționa la nesfârșit: creștere economică bazată pe consum, subfinanțarea sistemelor educațional și de sănătate, un sector al serviciilor în creștere și promisiunea că avem progresul asigurat.


Cu toate acestea, pandemia declanșată în martie 2020 ne-a demonstrat altceva. Statele și companiile au trebuit să se adapteze și să își schimbe planurile după ce au asigurat o modalitate de a depăși prima perioadă critică a crizei, din lunile martie - aprilie 2020.


Al doilea an al pandemiei de coronavirus este definit de o cursă între vaccinare și variantele imprevizibile ale virusului, dar perspectivele economice înregistrează îmbunătățiri datorită reluării lente a anumitor activități și a campanei de imunizare mai ample. Începutul anului 2021 a adus speranța pentru un impuls economic pozitiv, care va ajuta cetățenii să revină la o situație mai favorabilă și companiile afectate de pandemie să revină la o situație de normalitate